Raamarit

Passepartout

Daler-Rowney Studland -paspikset ovat jaoteltu kolmeen eri laatuluokkaan: Standard, White Core ja konservaatio. Standard ja White Core ovat pH-neutraaleita. Standard-paspiksen leikkauspinta kellertyy ajan myötä, kun taas White Coren leikkauspinta pysyy valkoisena. Konservaatiolaatu on happo- ja ligniinivapaa. Kaikista näistä laaduista löytyy laaja valikoima eri värejä. » Värikartta

Standard-laadun arkki koko on 112 x 81,5 cm. White Coren ja konservaatiolaadun arkkikoko on 120 x 81,5 cm. Nämä kaikki ovat 1,4 mm paksuja.

Paspiksista löytyy myös tasaisten pintojen lisäksi esimerkiksi texture-, flannel- ja ingres-pinnat, jotka antavat myös mukava lisän kehystykseen. Mallistosta löytyvät myös musta-, puna-, sini- ja vihreäkeskustaisia paspiksia sekä useita XL- ja jumbo-kokoja (esim. 122 x 244 cm).

Crescent museo paspikset ovat paspisleikkaajan unelma. Ei pintapaperia eikä taustapaperia, vaan samaa massaa koko kartonki. Saatavana 4 väriä: valkoinen, natural, ivory ja antiikin valkoinen. Museo paspikset ovat ligniini- ja happovapaat. Erinomainen leikkausjälki. Vahvuudet 1.5mm, 2.0mm, 2.5mm ja koko 90x120cm.